Service en Klachten - TextielCraft
Eco-textiel assortiment
Jouw ontwerp bedrukt
1-2 werkdagen levertijd
Zakelijk & Particulier
Service en Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected]. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

1 Garantie
2 Levering
2.1 Wat is de levertijd

Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. Gemiddeld is onze levertijd 1-3 werkdagen.

2.2 Wat zijn de Verzendkosten?

Onze verzendkosten bedragen €5,60

3 Retouneren
4 Klachten
5 Over ons
5.1 Wie zijn wij?
6 Loesje
6.1 Wie of wat is Loesje?

Wie of wat is Loesje?

Loesje is actief sinds 1983 en heeft duizenden posters uitgebracht. Neem een duik in haar posterarchief en neem je zwemkleren mee. Misschien vind je wel een poster over Atlantis of de tijdsgeest van 1991. Maar Loesje blijft niet hangen in het verleden, de tijd vliegt en zij vliegt mee.

Haar zolderkamertje werd al gauw te klein en sindsdien zit het hoofdkwartier van Loesje steeds weer op een andere plek in Arnhem. Momenteel in het gebouw van Popcentrum Jacobiberg in Arnhem. Haar bendeleden zitten door heel Nederland verspreid. Zij komen vaak bijeen, zowel in het hoofdkwartier als online. Om teksten te verzinnen en méér. De Bende van Loesje opereert in werkgroepen. Lees meer.

6.2 Is Loesje internationaal?

Internationaal

Een grens is eigenlijk een wens om verder te gaan. En zo trok Loesje al vroeg de grens over. Na de val van de muur in 1989 reed Loesje met haar vrienden in een blauw busje naar Oost-Europa. Tegenwoordig is Loesje in veel landen actief: Polen, Duitsland, Palestina, Egypte … Lees meer.

6.3 Loesje en Copyright

Copyright

Er rust copyright op Loesjes handtekening, teksten en gedachtegoed (idee, uitwerking, vorm). Deze rechten worden beschermd door de Merkplaats te Amsterdam. Dat betekent dat je niet zomaar haar handtekening onder een zelfverzonnen tekst kan plaatsen. Ook mag je geen variatie op haar handtekening maken. Verder rust er ook op de andere uiterlijke kenmerken van de Loesje-poster copyright. Lees meer.

6.4 Hoe is de samenwerking met TextielCraft ontstaan?
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Powered by Lightspeed